Topmenu

Premium Plus-netwerk van Baloise Insurance kunt u rekenen op een flexibele en complete service

Daar staat u dan.

U moet bruusk remmen en de auto achter u botst tegen de uwe. Gelukkig is er niemand gekwetst. Verschillende scenario’s spelen zich af in uw hoofd: kan mijn wagen nog wel gemaakt worden? Hoe kom ik geen uren te laat op mijn werk? En wat als ik straks een tijdje zonder wagen val? Hoe geraak ik dan op mijn werk en de kinderen op school?

Rekenen op een sterk netwerk

Wanneer u een beroep doet op het Premium Plus-netwerk van Baloise Insurance kunt u rekenen op een flexibele en complete service: uw wagen wordt opgehaald, de herstelling van uw wagen krijgt voorrang, u krijgt een gratis vervangwagen, 3 jaar waarborg op de herstelling, een Safety Check en uw wagen wordt helemaal gereinigd zodat die er zo goed als nieuw uitziet.

GEGARANDEERD EEN GRATIS VERVANGWAGEN? ZOEK NU EEN ERKENDE HERSTELLER IN UW BUURT!

Straffe koffie!

Ook al genieten klanten van Baloise Insurance deze voordelen dankzij Premium Plus, een beschadigde wagen vindt niemand leuk. Soms kan een herstelling snel gebeuren, maar moet u in de garage wel het nodige geduld uitoefenen terwijl de wagen hersteld wordt. Dat wachten wordt al een stuk aangenamer met een lekkere kop koffie. Daarom kunt u steeds plaatsnemen in de Coffee Corner die iedere Premium Plus-hersteller heeft. Gebruik ook meteen de gratis wifi om uw e-mails even te bekijken.

Hoe een erkend hersteller vinden?

Ga naar www.vindeenhersteller.be en test meteen zelf hoe eenvoudig het is een hersteller van het Premium Plus-netwerk in uw buurt te vinden.

ZOEK NU EEN ERKENDE HERSTELLER IN UW BUURT!