Topmenu

Over ons

Wat u over Zakenkantoor Hendrikx bv moet weten.

Zakenkantoor Hendrikx bv is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor hoofdzakelijk particulieren.  Bij Zakenkantoor Hendrikx kan u rekenen op professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten.

Zakenkantoor Hendrikx bv tot uw dienst

Ik werk voor u, mijn klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Ik breng deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kan ik, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werk ik met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Ik kan u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Ik streef ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Ik beschik over een gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorg ik voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • check-up van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doe ik nog meer voor u?

  • administratieve rompslomp uit handen nemen.
  • garant staan voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • u steeds op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.
  • de tijd nemen om u goed te adviseren.

U kan het ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op deze website.  Bekijk hier het aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.