Topmenu

DKV Hospi Flexi: de keuzeverzekering van DKV aan een aantrekkelijke premie.

Zowat iedereen in België is aangesloten bij het ziekenfonds, maar volstaat dat nog? Dat valt te betwijfelen, gezien de recente ontwikkelingen in onze gezondheidszorg.

De aanvullende DKV verzekeringen zijn onmisbaar geworden om onze ziektekosten betaalbaar te houden. Vooral voor wie bij een hospitalisatie een éénpersoonskamer wil, want de kamer- en ereloonsupplementen duwen de prijs van een hospitalisatie flink de hoogte in.

DKV Hospi Flexi biedt de keuze tussen een één- of tweepersoonskamer. De tweepersoonskamer, die erg geschikt is voor een dagopname van enkele uren, wordt altijd terugbetaald. Een hospitalisatie met overnachting in een éénpersoonskamer is eveneens integraal gedekt, mits een persoonlijke bijdage. De verzekerde kan het kamertype dus kiezen in functie van aard van de ingreep. Dankzij die keuzemogelijkheid heeft DKV Hospi Flexi een aantrekkelijke premie.

Troeven:

  • Vrije keuze van arts en ziekenhuis
  • Vrije keuze van het kamertype, waarbij er een persoonlijke bijdrage van €150 wordt gevraagd bij een éénpersoonskamer met overnachting en een dagopname wordt vergoed volgens een tweepersoonskamer
  • Terugbetaling van medische kosten 30 dagen voor en 90 dagen na hospitalisatie
  • Terugbetaling van medische kosten van 30 zware ziektes buiten hospitalisatie
  • Rechtstreekse betaling aan het ziekenhuis via de Medi-Card® (behalve in geval van een dagopname in een éénpersoonskamer)
  • Uitgebreide wereldwijde bijstand en repatriëring
  • Aantrekkelijke premie, die vijfjaarlijks wordt aangepast vanaf de leeftijd van 20 jaar om rekening te houden met de medische kosten die stijgen met de leeftijd

Wenst u meer informatie over deze hospitalisatieverzekering?

Segmentatiecriteria kunnen een rol spelen bij de acceptatie, de tarifering, en de omvang van uw dekking. Dat wil zeggen dat een verzekeraar aan de hand van deze criteria bepaalt onder welke voorwaarden hij u al dan niet een verzekering kan aanbieden, welke premie u betaalt, en welke zaken al dan niet verzekerd zijn. U doet er goed aan de segmentatiecriteria te overlopen alvorens een verzekering af te sluiten. Een verzekeringstussenpersoon kan u hier in bijstaan.

Indien u nog vragen hebt over onze hospitalisatieverzekering, of DKV Hospi Premium wil afsluiten, neem dan contact op met ons kantoor