Topmenu

Baloise Insurance Veilig Op Weg: uw gezin veilig in alle verkeer

Sterke punten van dit product

  •  Financiële tussenkomst bij geneeskundige zorgen, het ziekenfonds betaalt immers niet alles terug
  •  Ook in het buitenland
  •  Zelfs als u het ongeval veroorzaakte

Jaarlijks gebeuren tienduizenden ongevallen in het verkeer. Zelfs als het lichamelijke leed nog meevalt, is de financiële kant van de zaak soms nog het pijnlijkst.

Wist u dat u als bestuurder bij een ongeval in fout geen aanspraak kunt maken op een vergoeding als u een lichamelijk letsel overhoudt? Als u omnium bent verzekerd, krijgt u misschien wel een nieuwe wagen, maar uw lichamelijke schade mag u zelf betalen.

Met de polis Veilig op Weg is dit probleem van de baan.

Uw voordelen:

  • Financiële tussenkomst bij geneeskundige zorgen, het ziekenfonds betaalt niet alles terug
  • Ook in het buitenland

Wij bieden u 2 keuzes aan:

Veilig op Weg – Forfaitaire vergoeding:  

U bepaalt zelf wie verzekerd is (u of ook uw gezin), in welke situatie(s) en voor welk kapitaal.

Veilig op Weg – Gemeen Recht:

U kiest ervoor om uzelf of uw gezin als bestuurder van om het even welke wagen te verzekeren. De vergoeding gebeurt volgens de regels van het Belgisch Gemeen Recht met een maximum van 500.000 EUR.

Deze verzekeringen beschermt u in situaties als deze:

  • U rijdt met de bromfiets naar de bakker. U let even niet goed op, raakt van de baan en valt. U moet een tijdje revalideren. Drie jaar na het ongeval wordt u voor 20 % blijvend invalide verklaard. Dankzij de verzekering Veilig op Weg zijn al uw medische kosten gedekt en ontvangt u een vergoeding voor deze blijvende invaliditeit.
  • Tijdens uw dagelijkse klantenbezoeken wordt u aangereden op de autosnelweg en loopt letsels op. Dankzij de polis Veilig op Weg zijn al uw medische kosten gedekt en geniet u een vergoeding als u blijvend invalide wordt verklaard.